KONGE AF DEN KORTE STRÆKNING

Pickman für Gemeinden

Kommuner ~ Universiteter ~ Hoteller ~ Sovesale

Til de daglige opgaver i den kommunale bygningsgård og til viceværtopgaver.

Industri og håndværksvirksomheder ~ Leveringstjenester

Til levering af byggepladsen og til levering af bestilte varer.

Landmænd og skovbrugere ~ Rekreative og vildtlevende parker

Til det daglige arbejde på marker og enge.

Pickman_Logo_350px.png

 

LANCERING AF MARKEDET KAIYUN MOTORS PICKMAN 2024

 

Pickman fra Kaiyun Motors er ved at revolutionere markedet for erhvervskøretøjer.
 
Pickman er 100 % eldrevet, når en tophastighed på 80 km/t og er med sin rækkevidde på 120 km et af de mest økonomiske erhvervskøretøjer inden for kortdistanceforsyning.
 
Kommuner, universiteter, hoteller, plejehjem, industri- og håndværksvirksomheder, leveringstjenester samt land- og skovbrugere, fritids- og dyreparker og mange flere drager fordel af dens økonomi i deres daglige arbejde.
 
Den er kraftfuld og effektiv og klar til store opgaver med sit 4x4-firehjulstræk. Den er også miljøvenlig og økonomisk.
 
 
Omfattende sikkerheds- og komfortfunktioner.
 
Det robuste og holdbare karrosseri, der er fremstillet af pressede og svejsede stålplader, har bestået forskellige kollisionstest. Pickman opfylder de nyeste sikkerhedsstandarder.
 
Den store forrude giver et perfekt udsyn, og den brede bagrude garanterer et førsteklasses overblik, når du manøvrerer i bakgear.
 
 
Og hvor skal du hen i morgen med din Pickman?

Interior

 

KAIYUN Motors-projektet startede som et datterselskab af CSG DESIGN, som også udvikler køretøjsdesign til Hongqi-mærket, det kinesiske alternativ til Rolls-Royce.

Ingeniørerne hos Kaiyun Motors har været dedikeret til design og udvikling af nye elektriske køretøjer til den lokale forsyningssektor siden 2013 og har arbejdet i samarbejde med Harbin Institute of Technology siden 2020. Den nye karosseristruktur, som Kaiyun har udviklet, giver bedre beskyttelse af passagererne og blev registreret som et patent i 2018. I Europa er projektet gået sammen med WANKE Automotive, som har udviklet et elektronikkoncept af høj kvalitet til Kaiyuns køretøjer.

Med Pickman-modellerne tilbyder Kaiyun Motors en overkommelig og yderst effektiv transportløsning til den lokale forsyningssektor.

Kaiyun Mototrs