KONGE AF DEN KORTE STRÆKNING

Pickman für Gemeinden

Kommuner ~ Universiteter ~ Hoteller ~ Sovesale

Til de daglige opgaver i den kommunale bygningsgård og til viceværtopgaver.

Industri og håndværksvirksomheder ~ Leveringstjenester

Til levering af byggepladsen og til levering af bestilte varer.

Landmænd og skovbrugere ~ Rekreative og vildtlevende parker

Til det daglige arbejde på marker og enge.

Pickman_Logo_350px.png

 

LANCERING AF MARKEDET KAIYUN MOTORS PICKMAN 2024

 

Pickman fra Kaiyun Motors revolutionerer markedet for erhvervskøretøjer.

Pickman er 100 % elektrisk, når en topfart på 80 km/t og er med sin maksimale rækkevidde på 120 km et af de mest økonomiske erhvervskøretøjer på korte strækninger.

Kommuner, universiteter, hoteller, campingpladser, kollegier, industri- og håndværksvirksomheder, leveringstjenester samt land- og skovbrugere, fritids- og naturparker og mange flere nyder godt af dens omkostningseffektivitet i deres daglige arbejde.

 

Kongen af den korte distance.

Den er kraftfuld og effektiv og er klar til store opgaver. Pickman har 2 komfortable sæder, et brugbart lasteområde på 1620 mm x 1250 mm og en høj nyttelast på 600 kg.

Samtidig er det miljøvenligt og økonomisk. Kaiyun Motors tilbyder med Pickman-modellerne en prisbillig og yderst effektiv transportløsning for til korte afstande.

 

Omfattende sikkerheds- og komfortfunktioner.

Det robuste og holdbare karosseri, der er fremstillet af pressede og svejsede stålplader, har bestået forskellige kollisionstest med succes. Pickman opfylder de nyeste sikkerhedsstandarder.

Den store forrude giver perfekt udsyn, og den brede bagrude sikrer et førsteklasses udsyn, når du manøvrerer i bakgear.

 

Og hvor skal du hen i morgen med din Pickman?

Interior

 

KAIYUN Motors-projektet startede som et datterselskab af CSG DESIGN, som også udvikler køretøjsdesign til Hongqi-mærket, det kinesiske alternativ til Rolls-Royce.

Kaiyun Motors' ingeniører har været dedikeret til design og udvikling af nye elektriske køretøjer til massetransportsektoren siden 2013. I Europa kombinerer projektet tysk ingeniørekspertise inden for automatisering og IoT-teknologier.

Med Pickman-modellerne tilbyder Kaiyun Motors en overkommelig og yderst effektiv transportløsning til den lokale forsyningssektor.

Kaiyun Mototrs